YENİ MERCEDES E SERİSİ ORTAYA ÇIKTI


YENİ NESİL MERCEDES E SERİSİ
Mercedes'in Detroit Otomobil Fuarı'nda tanıtacağı yeni nesil E Serisi'nin fotoğrafları lansmanından önce internete düştü. Alman Auto-Presse'nin yaptığı büyük gazetecilik sayesinde yeni nesil Mercedes E Serisi'nin detayları ortaya çıktı.


Biraz klasik olacak, ama ilk fotoğraflara baktığımızda aracın C Serisi'nin büyüğü, S Serisi'nin küçüğü gibi gözüktüğünü söyleyebilirim. Yani beklenen oldu ve dış tasarımda çok büyük sürprizlerle karşılaşmadık. Fakat uzaktan bakıldığında yaklaşık 5 cm büyüyen uzunluğunda etkisiyle yeni nesil E Serisi'nin daha güçlü durduğunu ve C Serisi ile karıştırılamayacağını belirtmeliyim.

Yeni Mercedes E Serisi Tüm Fotoğrafları İçin Linke Tıklayın
http://www.onurakcay.com.tr/2016/01/yeni-mercedes-e-serisi-fotograflari.html

Henüz resmi açıklama olmamasına rağmen aracın ilk etapta E200 benzinli ve E220 dizel versiyonlarının satışa sunulması bekleniyor. E200'de 2.0 litre 183 beygirlik benzinli motorun görev yapacak gibi gözüküyor. Esas sürpriz ise dizel versiyonda; yeni geliştirilen ve ilk defa E Serisi'nde görev yapacak dizel güç ünitesinin ortalama yakıt tüketimi 3.9 litre olarak açıklandı. E220d'de görev yapacak motor 190 beygir gücünde olacak.

Araç iç mekanında çok büyük değişiklikleri beraberinde getiriyor. Fotoğraflarda çok şık gözüken kokpitteki birçok şeyin opsiyonel olduğunu unutmamak gerekiyor. Bakalım yeni Mercedes E Serisi ülkemize ne zaman ve nasıl bir fiyatla gelecek? Merakla bekliyoruz.


Daha yeni Daha eski